Införandet av RUT-avdraget skapade förutsättningar för att starta företag inom framförallt städning. En förutsättning för att du som städfirma ska lycka få nya kunder är att du dels har ett attraktivt erbjudande i form att pris och tillgänglighet – men också att du har en tilltalande grafisk profil.

Det första du bör göra är hitta någon som kan skapa en logga till ditt företag. Sök på google eller hör runt i din närhet. Ett tips är att inte spara inte in på detta, då loggan kommer följa med dig under en lång tid.

 

 Nästa steg är att skapa en hemsida som du kan informera och få in nya kunder. Detta kan du utan större teknisk kunskap göra relativt billigt själv genom att köpa ett tema till wordpress som du installerar på ditt webbhotell (har du inget se här). Även om det är en investering är det betydligt billigare än att anställa en webbyrå – och resultatet blir ofta likvärdigt. Samtidigt lär du dig hur hemsidan fungerar så du slipper köpa in dyra konsulttimmar löpande när något krånglar.

Nedan presenterar vi några förslag på wordpress teman som passar just städfirmor.

Lycka till!

 

1. Foxy - stilrent och dynamiskt tema som passar de flesta städfirmor

Foxy wordpress tema företag

Exempelsida: Pris: 69-89$ (ca 500-650 kr)
Demo Länk till temat

 

2. Evolution - Enkelt och varmt tema för den mindre städfirman

Evolution wordpress tema städfirma

Exempelsida: Pris: 69-89$ (ca 500-650 kr)
Demo Länk till temat

 

3. Cleanco - ett traditionellt tema för städfirmor

Cleanco wordpress tema städfirma

Exempelsida: Pris: 59$ (ca 480 kr)
Demo Länk till temat

 

------------------------------------

Information: Några av länkarna i det här inlägget innehåller s.k. affiliate länkar. Det betyder att om du klickar och köper en produkt erhåller vi ersättning. Däremot är alla åsikter i inlägget våra egna och helt oberoende. 

16 Mar 2016