Känslan är att var och varannan person bedriver e-handel nuförtiden. Troligtvis beror det på att tillgänglighet av plattformar för e-handel har ökat kraftigt under de senaste åren. Förutom de kända plattformarna OpenCart, Magento eller Shopify, finns det pluginet WooCommerce till WordPress som gör om din blogg till en fullfjädrad e-handel. 

Kombinera WordPress och WooCommerce och du har en stilistik websida och en e-handel i ett. För att du inte ska stånga dig svettig med att utveckla ett eget tema till din wordpress-sida, har vi samlat ihop de bästa och snyggaste wordpress teman för WooCommerce här.

I det här inlägget får du den en samling wordpress teman som är anpassade för WooCommerce, vi kommer uppdatera listan allteftersom nya teman släpps. Det finns teman både för det lilla bolaget och det stora. Det finns teman för de traditionella varorna som kläder och smink, men även för att andra mer specifika varor. Kom ihåg att göra din e-handel sökmotorvänlig så att din organiska trafik ökar och att konverteringsgraden förbättras – dessa WooCommerce sidor är optimerade för det:

 

1. La Store - WooCommerce Wordpress tema

En responsiv e-handelssida som är minimalistiskt utformat med en ren design. Används framförallt till kläder, möbler och smycken.

La Store screenshoot

 

2. Westy - Ensidigt WooCommerce Wordpress tema

Ett annorlunda wordpress tema med western-tema. Ett väldigt flexibelt tema med responsiv layout, har en väldigt behaglig färgskala.

 

3. Labomba - Responsivt Wordpress tema med bredd

Ett läckert wordpress tema med artistiska vibbar över sig, funkar väldigt bra för e-handel mot kläder.

 

------------------------------------

Information: Några av länkarna i det här inlägget innehåller s.k. affiliate länkar. Det betyder att om du klickar och köper en produkt erhåller vi ersättning. Däremot är alla åsikter i inlägget våra egna och helt oberoende. 

10 Dec 2013