Webbhotell för wordpress - vi rekommenderar

Det är många av er som hört av sig och undrar över vilka typ av hosting som är bäst för din Wordpress-sida. Jag ska försöka ge några snabba tips om webbhotell som enligt oss är lämpade för Wordpress, i olika pris- och funktionsnivåer. Det finns alltid en möjlighet att skaffa en gratis blogg på wordpress.com, men funktionerna är då tämligen begränsade och vi rekommenderar starkt att du sätter upp din egen sida från början.

Vilken lösning du väljer beror till stor del på hur många besökare du bedömmer att din wordpressida kommer få, av egen erfarenhet är det bra att ta lite höjd från början så du inte behöver byta webbhotell mitt i tillväxtfasen av sidan.

Det webbhotell vi främst rekommenderar för wordpress är Cloudways. Det är en smidig leverantör som hjälper dig att nyttja krafterna hos de största cloudleverantörerna (Amazon, Google, Digital Ocean m.fl.) utan att du behöver ha kunskap om hur du sätter upp en server.

Cloudways har även byggt ett smidigt verktyg för att flytta över din wordpress-sida, om du har den hos en annan leverantör i nuläget.

Om du inte har en allt för stor sajt, rekommenderar vi att du väljer att använda Digital Oceans billigase serverlösning genom Cloudways. Serverplacering rekommenderar vi Frankfurt. Det har funkat väldigt bra för oss

Till Cloudways

22 Nov 2018